Реконструкція експлуатованої громадської будівлі. Головною задачею на цьому об’єкті було збільшення поверховості і площі споруди більш ніж вдвічі, з 4-ох до 9-ти поверхів. Оскільки теперішня будівля не витримала б майбутнього навантаження, проєктанти прийняли рішення зробити незалежний каркас на висоту майбутньої споруди. Архітектори компанії “VR – GROUP” розробили ескізний і робочий проєкт, в якому окрім збільшення поверховості, заплановано громадський простір і стоянку на 20 паркомісць.
Родзинкою даного об’єкту є скляний фасад, котрий розроблений згідно з індивідуальними рішеннями та усіма вимогами енергоефективності та сонцезахисту.

Дивіться також

  • Реалізація: вересень 2017
  • Розташування: м. Львів, вул. Луганська, 3
  • Площа: 3838.8м2
  • Послуги: ескізний проєкт, робочий проєкт