Житловий комплекс для IT спільноти. Створений за принципом розумного проєктування, котрий полягає у раціональному розміщенні будівлі фактично на будь – якій ділянці. Архітектори компанії “VR – GROUP” недоліки ділянки (великий перепад рельєфу) перетворили на переваги, котрі дали змогу одночасному доступу до будинку з різних сторін і рівнів.

Будинок складається з двох дзеркальних секцій по 36 квартир, кожна з яких має великий балкон, теплу лоджію і передбачене місце під блок кондиціонера. Паркінг пов’язаний з житловими поверхами двома ліфтами.

Відпочинкова зона, дитячий ігровий майданчик, зелені насадження розташовані на стилобаті з якого забезпечено безперешкодний доступ в хол. Дах поділений на дві екологічні зони – на одній розміщуються сонячні панелі, на іншій – навіси, лавочки і зелені насадження, відведені під експлуатацію усіма мешканцями будинку. Дивитись також

  • Розташування: м. Львов вул. Студинського
  • Площа: 8390м2
  • Послуги: Генеральний проєктант, робочий проєкт
it house
it house
it house
паркінг it house
паркінг it house
паркінг it house
дахова паливна
котельня
котельня