Residential complex for the IT community. Built on the principle of intelligent design, which is the rational arrangement of the building in virtually any area. The architects of the VR Group have turned the disadvantages of the site (a large drop in relief) into advantages that enabled simultaneous access to the home from different sides and levels.

The house consists of two mirror sections of 36 apartments, each of which has a large balcons, a warm loggia and a space provided under the air conditioning unit.

Parking is connected to the residential floors by two lifts. Recreation area, children’s playground, green space are located on the stylobate, which provides easy access to the lounge.

The roof is divided into two ecological zones – one with solar panels, on the other – sheds, benches and green space, which are taken into use by all residents of the house. See also

  • Location: Studynskogo str., Lviv city
  • Area: 8390м2
  • Services: General designer, working project
it house
it house
it house
паркінг it house
паркінг it house
паркінг it house
дахова паливна
котельня
котельня